NamelessMC

Flyprinc

Member

Feed

There are no wall posts here yet.

About

Registered:
5 months ago
Last Seen:
4 months ago
Profile Views:
82
This user has not added any about fields yet.

Latest Posts

4 months ago
Problem with posting emoticons in Forum

Still not working, again changes to "????"...

Screen of MySQL: https://ctrlv.cz/1Qxs

Maybe I figured out, only one thing I can disable emoticon list from tinymce editor... Maybe the hosting has probably bad mysql version or something which I can't understand this problem.

4 months ago
Problem with posting emoticons in Forum

I tried different emojis like U2600 emojis, it already works. Unicode emojis are problem show up...

I tested in MySQL, if I change post_content value with emojis which I copied from unicode table. It shows:
Warning: #1366 Incorrect string value: '\xF0\x9F\xA4\xA5&l...' for column 'post_content' at row 1

4 months ago
Problem with posting emoticons in Forum

I tried change language code in MySQL nl2_posts - post_content from utf8_czech_ci to latin1_swedish_ci and emoticons changes to "???"... So I have no idea how to fix it.

4 months ago
Problem with posting emoticons in Forum

http://aphelion.cz/index.php?route=/forum/topic/11-prikaz-admin/

I mean I tried to reply a message with emoticons but emoticons gone after entering the reply.

4 months ago
Problem with posting emoticons in Forum

Hello,

That happened when my friend made a topic, so I did reply him with emoticons, text works perfectly but emoticons disappeared.

I tried to check the files about emoticons, I think I have all files for that. Maybe I broke up while converting utf-8 files for czech language... Any ideas?

Thanks for help.

My web: aphelion.cz